Archiv článků

Penguinní mikulášský desetiboj - vyhodnocení

Výsledky ze včerejšího netradičního sportovního "klání" si můžete stáhnout zde:Mikulášský desetiboj-vyhodnocení.doc (404 kB). Hodnotné ceny od nás obdrží vždy vítězové v jednotlivých kategorií (A-C). Menší (sladkou) cenu obdrží v kategorii A a B  ti, co se umístili na druhém a...
Celý článek

Aktuální prezentace oddílu

Pokud se chcete něco blíže dozvědět o aktivitách našeho oddílu proběhlých v loňském školním roce a o plánovaných aktitivách v tomto školním roce, stáhněte si prezentaci zde: Oddíl Penguins - prezentace web.pdf (3,2 MB)
Celý článek

Pozvánka na dětskou bohoslužbu

Příští sobotu (8.12) se ve sboru CASD Praha-Smíchov uskuteční dětská bohoslužba organizována naším oddílem. Všichni rodiče s dětmi, kteří mají zájem netradičně prožít sobotní bohoslužbu, jsou vítáni. Pozvánku lze stáhnout zde: Detska_bohosluzba - zvadlo.pdf (347,3 kB)
Celý článek

Dětská bohoslužba na Smíchově

Zde jsou ke stažení základní informace pro rodiče ohledně Dětské bohoslužby na Smíchově, která proběhne 8. prosince 2012. Dětská bohoslužba-info pro rodiče.doc (31 kB),  Písně na dětskou bohoslužbu.doc (32,5 kB)
Celý článek

Reportáž a fotografie z víkendové akce v Plzni

V sekci "Kolibříci" byla publikována reportáž z víkendové akce v Plzni (2.-4.11.2012). Více zde: https://kp-penguins.webnode.cz/news/co-se-skryva-v-sargasovem-mori-reportaz-z-vikendove-akce-pathfinderu-2-4-listopadu-v-plzni/  Ke stažení zde je i celá řada fotografií z...
Celý článek
Instagram

.