Březnová výprava - základní informace

Příští víkend (tj. od 9.3 odpoledne do 10.3) se v rámci letošní celoroční hry, během níž se snažíme maximálně připravit na letní plavbu na Rajské ostrovy, ukuteční další výprava. Sraz bude v sobotu v 16h odpoledne v klubovně KP, odsud se přesuneme do Muzea Stará čistírna odpadních vod, kde děti od 17h čeká plavba na raftu (viz https://www.staracistirna.cz/ops/cs/sluzby-navstevnikum.php ). Po návratu zpět do klubovny bude následovat společná večeře a večerní program. V neděli nás čeká výlet na rozhlednu Veselý vrch u Mokrska (poblíž Slapské přehrady). Očekávaný návrat do Prahy je 15:35 (na autobusobou zastávku Na Knížecí). K předání dětí (se všemi věcmi) by mělo dojít opět v klubovně KP cca v 16h.

Připomínám úkol, který děti dostaly na minulé akci (výlet na rozhlednu Děd) - vyrobit Desky Mojžíšova zákona (desatero). S tématikou desatera chceme s dětmi v oddíle pracovat během celého roku, proto prosím rodiče, aby svým ratolestem tento úkol připomněli a případně jim pomohli s jeho splněním. Nejzdařilejší výrobky budou oceněny !!!

Co sebou: spacák a další potřebné věci na přespání v klubovně, oblečení (raději teplejší) a vhodnou obuv na výlet, Bibli, KPZ. Cena akce (včetně jizdného): 200 Kč (pro neregistrované v KP 250 Kč).

Instagram

.