Změna ceny táborů a aktualizace seznamu přihlášených

Aktualizovali jsme seznam přihlášených dětí. Konkrétní seznam přihlášených ke dnešnímu dni s přehledem plateb uvidíte na této stránce https://www.kp-penguins.cz/tabory/seznam-prihlasenych/.

Aktuálně je přihlášeno 25/50 účastníků na Tábor ZS, 17/30 na Tábor ZS Speciál a 5/30 na Příměstský tábor Praha. Jsme rádi za Váš zájem :)

Důležitou zprávou je i to, že se aktuálně snažíme získat mimořádnou dotaci MŠMT na tzv. letní kempy, která by významně navýšila příjmy na pořádání našich táborů.

Aktuálně můžeme oznámit, že jsme navýšili kapacitu příměstského tábora na 30 účastníků a cenu snížili na 0,- Kč. Příměstský tábor je pro účastníky tedy zcela ZDARMA. Platby, které nám zatím došly, během týdne vrátíme zpět. Je to příležitost na tábor pozvat i kamarády a známé.

Předpokládáme, že by se cena klasických táborů mohla také snížit (cena určitě nebude nižší než je záloha 600,- Kč). Informaci o snížení ceny zveřejníme až na začátku června. V tuto chvíli doporučujeme zasílat nám jen zálohovou platbu ve výši 600,- Kč, abychom případně předešli většímu vracení. Přeplatky automaticky vrátíme během června. Pokud by chtěl někdo přeplatek vrátit již teď (s rizikem, že pokud by ke snížení ceny nedošlo, tak by doplatek poslal během června), napište nám na mail a my přeplatek vrátíme.

V případě dotazů pište na mail jakub.fraj@pathfinder.cz.

Formulář na přihlášku je k dispozici zde:  https://forms.gle/JbNJ9Xhyuo31NcNp7 

Instagram

.