Víkendovka Chrást 2011


Víkendovka PS - Penguins Seniors v Chrástu na Sázavou

 

Po krásně strávené letní dovolené v Kunžaku jsme se všichni už moc těšili na další super společnou akci. Úžasný víkend se konal od 11. do 13. listopadu, tentokrát na chatě u Johanky Žižkové v Chrástu nad Sázavou.

Po společném příjezdu auty na nás čekala výborná večeře v podobě špaget s kečupem a sýrem. Potom jsme v rámci modlitebního týdne pod vedením Růži (Romana Buchtela) přemýšleli nad tématem posledního soudu. Každý z nás mohl přitom zapřemýšlet nad tím, na které straně by dnes asi stál. Než jsme unavení zalezli do svých spacáků, stihli jsme si ještě zazpívat celou řadu pěkných chvál a zahrát hru „Emigrační úřad“, při níž jsme se mohli navzájem trošku lépe poznat.   

Sobotní ráno nás přivítaly ostré paprsky slunce. Po probuzení na nás čekala výborná snídaně, kterou připravila všechna děvčata. Během sobotního dopoledne jsme nejdříve dostali za úkol napsat co nejvíce podobenství, která se nacházejí v Bibli. Potom jsme se rozdělili do dvou skupin a podobenství, co jsme si vybrali, jsme měli prezentovat v podobě scénky a „minikázání“. Po vynikajícím rizotu se smetanou, mraženou zeleninou a kuřecím masem jsme se vydali na výlet na zříceninu Zbořený Kostelec. Na zdolání očekávaného vrcholu na nás čekal překrásný výhled na řeku Sázavu. Udělali jsme si pár foteček, vyslechli krátké zamyšlení Růži nad textem 13. kapitoly listu Korintským a zmrzlí odjeli zpátky na chatu. Než se setmělo stihli jsme si ještě zahrát ping-pong a někteří kluci i zakopat. Večer jsme hráli dvě zábavné hry (Parlament a KUFR). Kdo chtěl, mohl následně vyrazit na noční „mrazivou“ procházku či jít připravovat vanilkový puding. Po společné dobrůtce jsme se podívali na velice vtipný film „Drž hubu!“ Když film skončil, všichni jsme se nahrnuli do hajan. Ráno po snídani jsme se dali do společného uklízení a poté nás už čekala cesta domů.

Myslím si, že tato víkendová akce byla pro každého z nás velmi přínosná a hlavně že jsme si během ní užili spoustu srandy v kruhu našich přátel . :-) Gz !! :o)        

                                                                                                                             Radka Špinarová   

 

 

Instagram

.