Tábory budou!

Vážení příznivci našeho oddílu,

vzhledem k uvolňování opatření můžeme oznámit, že letní tábory, které organizujeme, proběhnou v původních termínech. Samozřejmě vše záleží na tom, jak se situace dále vyvine, ale aktuálně počítáme s tím, že se zvládneme přizpůsobit požadavkům hygieniků.

Během června oznámíme přesné parametry námi plánovaných táborů. Velmi pravděpodobně nebudeme organizovat společnou dopravu a budeme vyžadovat čerstvá potvrzení od lékařů a rodičů. Už nyní podnikáme kroky pro to, abychom i na tábořištích zajistili všechny podmínky v souladu se zveřejněnými požadavky pro pořádání letních táborů.

Oddílové schůzky zatím neobnovujeme, nicméně uvažujeme nad nějakým režimem v rámci června. O vývoji dáme vědět. Plánované předtáborové setkání neproběhne jako víkendová akce, ale bude nahrazené nedělní výpravou, která proběhne 21. 6. 2020.

Chceme Vás pozvat k přihlašování se na tábory. Platby záloh by měly proběhnout do konce června (při platbě do konce června započítáme i příslušné slevy, které původně platily do konce května). Pokud by se na některý z táborů přihlásilo méně než 15 účastníků, museli bychom tábor zrušit.

A nyní přehled táborů včetně odkazů na přihlášky:

·      TÁBOR ZS 2020, hl. vedoucí Jakub Fraj, pro děti ve věku 6 - 15 let, termín 12. - 19. července 2020, tábořiště Raspenava.

o   Přihláška: https://forms.gle/JbNJ9Xhyuo31NcNp7

·      TÁBOR ZS SPECIÁL 2020, hl. vedoucí Jakub Fraj, pro děti ve věku 13 až 18 let, termín 19. - 26. července 2020, tábořiště Raspenava.

o   Přihláška: https://forms.gle/JbNJ9Xhyuo31NcNp7

·      PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR PRAHA 2020, hl. vedoucí Jakub Fraj, pro děti ve věku 6 - 11 let, termín 10. - 14. srpna 2020. Tábor je na adrese Peroutkova 57, Praha 5 realizován jako příměstský v čase vždy od 9:00 hodin do 17:00 hodin.

o   Přihláška: https://forms.gle/HJUxtgg59buBaKFK6

Pokud byste měli jakékoliv dotazy, využijte mail jakub.fraj@pathfinder.cz nebo hledejte na webu www.kp-penguins.cz, kde jsou detailní informace ke všem táborům a našim aktivitám.

Za oddíl Penguins Jakub Fraj.

Instagram

.