Tábor ZS - poslední informace

Vážení rodiče našich táborových dětí,

 
chtěl bych před odjezdem zrekapitulovat a doplnit informace ohledně Tábora ZS, který proběhne 30. 6. - 7. 7. 2019 na našem tábořišti u Raspenavy. Aktuálně máme přihlášeno 43 dětí.
 
Při převzetí dětí budeme vybírat:
  • doplatky účastnických poplatků (seznam plateb aktuální ke dnešnímu dni najdete zde: https://www.kp-penguins.cz/tabory/seznam-prihlasenych/)
  • kartičku pojištěnce nebo její kopii
  • potvrzení o bezinfekčnosti podepsané zákonným zástupcem (v příloze)
  • potvrzení o zdravotní způsobilosti podepsané lékařem (vzor v příloze, akceptujeme i jiné formáty, platnost je 2 roky)
Všechny organizační informace o táboru najdete na našem webu (https://www.kp-penguins.cz/tabor-zs/), stejně tak informace o tom, co si sbalit s sebou (https://www.kp-penguins.cz/tabory/co-s-sebou/) nebo jak si připravit kostým (https://www.kp-penguins.cz/news/indianske-obleceni-na-tabor-zs/).
 
Pokud jste v přihlášce označili možnost, že s námi děti pojedou hromadně autobusem (tam a/nebo zpět), projděte si záložku s obecnými informacemi o táboru (https://www.kp-penguins.cz/tabor-zs/) v záložce "Společná doprava" jsou psány všechny detaily - cena, místo srazu, mapka atp. Děti, které s námi pojedou společně, převezmeme na Černém mostě v neděli 30. 6. mezi 10:15 a 10:30 hodin (autobus nám odjíždí v 11:00 hodin). Na stejné místo se vrátíme v neděli 7. 7. v 13:05 hodin. V případě změny nám dejte co nejdříve vědět.
 
Pokud plánujete svoje děti na tábořiště odvézt nebo vyzvednout vlastním vozem, dejte si pozor na to, že obvyklá cesta z Hejnic je letos uzavřená kvůli opravě mostku. Proto využijte cestu z Raspenavy (když pojede od Liberce, tak před mostem přes vodu a pumpou odbočte vpravo). Mapku s naznačením cesty z Raspenavy najdete zde: https://mapy.cz/s/3unJx. Na tábořiště dopravte svoje děti nejpozději do 15:00 hodin. K vyzvednutí pak budou připraveny mezi 9:30 a 10:30 hodin.
 
Obecně doporučujeme dětem nedávat moc sladkostí, peněz, elektroniky či dalších cenných věcí. Velmi špatně se to hlídá. Pro komunikaci můžete využít můj telefon či mail.
 
Pokud byste měli nějaké dotazy, určitě dejte vědět. V neděli na viděnou!
 
S pozdravem
 
Jakub Fraj
vedoucí oddílu Penguins
 
Klub Pathfinder z.s.
Londýnská 623/30, 120 00 Praha 2 - Vinohrady

tel.: +420 734 363 639

jakub.fraj@pathfinder.czwww.pathfinder.cz

 

Instagram

.