Registrace v roce 2016

Milí rodiče,

 

jako obvykle se touto dobou obracím na Vás s prosbou o zaplacení registračního poplatku za Vaše děti/mládežníky. Určitě víte, že nám toto pomáhá k získání dotací od MŠMT, které pak můžeme využívat na veškeré oddílové aktivity. Těch v loňském roce určitě nebylo málo. Pokud bychom to měli nějak sesumírovat, tak se loni uskutečnily 3 oddílové a 2 družinové víkendové akce a 2 tábory. Naše děcka byla dále na jedné oblastní akci a jedné akci českého sdružení, početná sestava z oddílu vyrazila na mezinárodní Camporee. V nedávné době jsme zavedli i speciální kulturní a sportovní akce pro děti a jejich rodiče.

 

V tom všem bychom rádi pokračovali i do budoucna (viz příloha plánovaních akcí). Jedním z hlavních naším cílů je dobře zorganizovat a zrealizovat celodenní sobotní akci k 20. výročí založení oddílu, která proběhne 23.4 a na kterou Vás tímto srdečně zveme. Toť tedy informace k plánům.

 

Pokud jde o registraci, prosím o zaplacení 100Kč za každé dítě/mládežníka a to v termínu pokud možno do konce ledna (nejpozději ale během února) a to ideálně na oddílový účet: 107-3361740227/0100. Prosím vás tímto o zpětnou vazbu, že jste platbu provedli. Jinak se budu snažit Vás kontaktovat koncem ledna ve sboru, ale tento způsob platby bych viděl jen výjimečně.....Administrativně je pro nás platba přes účet výrazně jednodušší.  

 

Zdraví vás všechny

 

Honza Bezděkovský

 

PS: Z dotací KP mohou čerpat i mládežníci na své akce (loni se to týkalo třeba podzimního výletu), takže budu rád, když se do oddílu registruje i maximum smíchovských mládežníků. 

Instagram

.