Registrace a kalendáře!

Stejně jako každý rok i v letošním lednu probíhá registrace členů Klubu Pathfinder, jehož součástí je i náš oddíl. Každoročně registrujeme všechny, kteří k nám chodí na schůzky, jezdí s námi na výpravy a akce nebo tábory, protože na základě toho dostaneme od ústředí určitou finanční dotaci, abychom tyto aktivity mohli dělat tak, aby to nezruinovalo peněženku Vás nebo Vašich rodičů. A jak to probíhá?

Nejdůležitější je zaslat za každého zájemce o registraci 100,- Kč na náš oddílový účet a do zprávy pro příjemce připsat jeho jméno, abychom si platbu mohli správně zařadit. Pokud jde o osobu, kterou ještě nemáme v evidenci a/nebo chcete potvrzení o přijetí platby, napište nám na jeden z níže uvedených mailů. V případě nového člena nám tam napište jméno, příjmení, bydliště a datum narození.

Č. účtu: 107-3361740227/0100

Kontakt: jan.bezdekovsky@seznam.cz nebo fraj@pathfinder.cz

A co pro Vás máme dále? Pamatujete na kalendáře na rok 2017, které jsme vydali v souvislosti s 20. výročím našeho oddílu? Stále jich máme pár k dispozici. Pokud byste měli zájem, za 100,- Kč si můžete jeden koupit :-)

Instagram

.