Přihlašování na letní tábory!

Vážení členové oddílu Penguins, rodiče a přátelé,

i přes to, že je aktuální situace složitá a nemůžeme se scházet tak, jak bychom si představovali, usilovně pracujeme na přípravě letních táborů, které věříme, že proběhnou. Nevíme, v jakém režimu a za jakých podmínek, ale jsme přesvědčeni, že v nějakém modelu bychom na tábory odjet mohli.

I proto spouštíme přihlašování na tři tábory, které letos budeme realizovat. Budeme rádi, když se rozhodnete na ně přihlásit. Přihlašovací formulář funguje přes tento odkaz - https://forms.gle/JbNJ9Xhyuo31NcNp7. Níže uvádíme bližší informace.

Oddíl Penguins pořádá v roce 2021 tyto tábory:

·      TÁBOR ZS 2021, hl. vedoucí Jakub Fraj, pro děti ve věku 6 - 15 let, termín 11. - 18. července 2021, tábořiště Raspenava, cena 1 600,- Kč pro členy KP/1 800,- Kč pro nečleny KP. Detail tábora zde https://www.kp-penguins.cz/tabor-zs/.

·      TÁBOR ZS SPECIÁL 2021, hl. vedoucí Jakub Fraj, pro děti ve věku 13 až 18 let, termín 18. - 25. července 2021, tábořiště Raspenava, cena 1 600,- Kč pro členy KP/1 800,- Kč pro nečleny KP. Detail tábora zde https://www.kp-penguins.cz/tabor-zs-special/.

·      PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR PRAHA 2021, hl. vedoucí Jakub Fraj, pro děti ve věku 6 až 11 let, termín 16. - 20. srpna 2021, prostory Sboru CASD Praha Smíchov, cena 1 200,- Kč pro členy i nečleny KP. Tábor je realizován ve spolupráci s Komunitním centrem Petrklíč. Detail tábora zde https://www.kp-penguins.cz/tabory/primestsky-tabor-praha/.

V případě dotazů se obracejte na e-mail jakub.fraj@pathfinder.cz. Upozorňujeme na určené věkové hranice. Přihlášky účastníků mimo vymezený věk nebudou akceptovány.

Součástí přihlášky je i úhrada zálohy (alespoň 600,- Kč za jednu osobu a jeden tábor) na oddílový účet č. 3361740227/5500. Přihláška se stává platnou doručením zálohy na náš účet - v případě vládních omezeních na počet účastníků budeme akceptovat účastníky dle času přihlášení a doručení zálohy. Upozorňujeme na změny cen - nově je pevně daná cena, která je snížena pouze v případě členství v KP. V případě nekonání tábora, nemoci nebo nemožnosti účastníka na tábor přijmout vracíme 100 % obdržených financí.

Bližší informace o táboru najdete na našem webu (https://kp-penguins.cz/). Zde (https://kp-penguins.cz/tabory/seznam-prihlasenych/) najdete i seznam přihlášených a informace o příchozích platbách - seznamy aktualizujeme jednou týdně ručně, omlouváme se tedy za prodlevy.

Závěrem bychom Vás chtěli požádat o to, abyste dali šanci našemu novému pokusu – příměstskému táboru. Pracuje na něm tým našich vedoucích (Filip Hrdinka, Lota Pospíšilová, Anna Adamírová) a myslíme si, že i tento tábor bude stát za to.

Za oddíl Penguins Jakub Fraj

Instagram

.