Přihlášky na potáborovku

Vážení rodiče,

chtěl bych Vás upozornit na blížící se potáborové setkání, které pořádáme již tradičně v Měňanech u Berouna (https://goo.gl/maps/8JxgYTj3gmJ2). Letos bude v termínu 22.-24. září 2017 a cena za celý víkend je 250,- Kč na osobu + cestovné (100,- Kč pro ty, kteří pojedou společně vlakem z Prahy). Poplatek vybereme při předání dětí v hotovosti.

Pokud s námi chcete své děti poslat, vyplňte, prosím, elektronickou přihlášku nejpozději do pátku 15. září 2017. Zde je odkaz - https://goo.gl/forms/WEdwTCuMI1eOTJvl1.

Děti bude možné přivézt přímo na akci (adresa je Měňany 85) nebo využít společný odvoz ze Smíchovského nádraží. Pravděpodobně se tu sejdeme v pátek v 16:30 a zpět dorazíme v neděli v 15:00 hodin. Přesné údaje sdělíme přihlášeným týden před akcí. V případě dopravy vlastní cestou přivezte své děti v pátek na místo do 19:00 hodin. Vyzvednout si je pak můžete v neděli po 13:00.

Co se týče organizačních informací a toho, co by děti měly či neměly mít s sebou:

·      S sebou NENÍ potřeba ešus, hrneček a příbor, pro děti máme připravené klasické nádobí. Stejně tak NENÍ třeba dávat dětem peníze či mobilní telefony a jiné cennosti.

·      S sebou JE potřeba spacák a karimatka (budeme spát ve stanech na zahradě nebo v případě nízkých teplot v budově), hygiena, ručník, jídlo na páteční večer (jídlo bude až od sobotní snídaně), lahvičku na pití (alespoň půl litru), batůžek, kroj nebo tričko KP, dostatek oblečení a spodního prádla, náhradní boty (ideálně jedny uzavřené a jedny otevřené) a další věci, které uznáte za vhodné.

·      Kromě sportovního oblečení a dalších běžných věcí jim také přibalte něco teplého na spaní, protože počasí bude na konci září o něco horší.

·      Případně se můžete inspirovat seznamem věcí, které doporučujeme zabalit na tábor - https://kp-penguins.webnode.cz/tabory/co-s-sebou/.

·      Stravu zajistíme do sobotní snídaně do nedělního oběda, proto dětem přibalte něco na páteční večeři.

·      Pokud je Vaše dítě vegetarián, uveďte to, prosím, do přihlášky.

Pokud byste měli nějaké dotazy, obraťte se na mě.

Za organizátory s pozdravem Jakub Fraj.

Instagram

.