Předtáborovka - info

Chtěli bychom připomenout, že uzávěrka přihlášek na předtáborovku je už zítra, tj. 20.6.2017. Prosíme ty, kteří plánují své děti poslat na akci, aby je do zítra přihlásili. Do pátku musíme stihnout zajistit stany, jídlo a potřebný materiál.

Co se týče organizačních informací a toho, co by děti měly či neměly mít s sebou:

  • Termín akce, odjezd, příjezd a cena akce bylo řešeno v přechozím článku - https://kp-penguins.webnode.cz/news/predtaborove-setkani-infomail/.
  • S sebou NENÍ potřeba ešus, hrneček a příbor (to stačí až na tábor), pro děti máme připravené klasické nádobí. Stejně tak NENÍ třeba dávat dětem peníze či mobilní telefony a jiné cennosti.
  • S sebou JE potřeba spacák a karimatka (budeme spát ve stanech na zahradě), hygiena, ručník a plavky (na zahradě je i bazén), jídlo na páteční večer (jídlo bude až od sobotní snídaně), lahvičku na pití (alespoň půl litru), batůžek, kroj nebo tričko KP, dostatek oblečení a spodního prádla, náhradní boty (ideálně jedny uzavřené a jedny otevřené) a další věci, které uznáte za vhodné.
  • Případně se můžete inspirovat seznamem věcí, které doporučujeme zabalit na tábor - https://kp-penguins.webnode.cz/tabo ry/co-s-sebou/.
Instagram

.