Oddíl Penguins v roce 2023 - informace

Vážení rodiče,

je tu nový rok a s ním i několik tradičních záležitostí: 
1) Na odkazu níže můžete najít plán všech našich plánovaných akcí (včetně termínu tábora: 16. - 23. červencePlán akcí :: Oddíl Penguins (kp-penguins.cz) s tím, že samozřejmě nevylučuji nějaké změny (např. doplnění nějaké menší víkendové oddílové/družinové akce). Ohledně letošního tábora Vás budeme informovat během února. 
2) Jednou z výjimečných akcí tohoto roku je mezinárodní Camporee v Německu, což je akce pro starší děti od 11 do 16 let. Informace (včetně termínu pro přihlášení) jsou uvedeny v příloze zde: Camporee EUD_pozvánka2023.pdf (631444). Jako vedoucí oddílu bych Vám chtěl tuto akci velmi doporučit, protože je to opravdu výjimečná akce. Tomu odpovídá i má snaha nastavit co nejpříznivější  finanční podmínky. Vedení KP avizuje cenu cca 6 tisíc, já Vám mohu garantovat, že všem dětem, kteří budou registrováni v oddílu, výslednou cenu (díky sponzorskému daru) hodlám snížit o další 2 tisíce/osobu. A pro specifické sociální případy se můžeme bavit ještě o individuálním přístupu (např. splacení účastnického poplatku ve více splátkách). Každopádně pokud se zeptáte rodičů dětí, co byly na předchozích Camporee (ve Švýcarsku či Portugalsku), určitě Vám řeknou, že účast stála víc než za to. Na odkazu zde se můžete registrovat. Prosím nicméně, abyste mi dali dopředu vědět, že jste tak učinili, protože podle počtu dětí za náš oddíl na této akci budeme plánovat, kdo z našich vedoucích by jel s nimi. Aktuálně by měl jet minimálně můj Jirka a Vítek Kafka, ale když nás bude více, můžeme počty navýšit.    
3) Prosím všechny rodiče dětí, kteří se účastní našich akcí, aby zvážili možnost registrace do našeho oddílu a zaslali na náš oddílový účet 2334328021/3030 částku 200Kč. Jak už většina z Vás ví z minulých let, počet registrovaných členů je pro nás důležitý, protože se od toho odvíjí výše dotace z MŠMT na naše oddílové akce (a tedy díky tomu mít velmi přívětivé ceny našich táborů a jiných akcí). Upozorňuji, že pro registrované děti do oddílu nabízíme slevu na účastnickém poplatku na tábor ve výši 300 Kč. Pokud tedy plánujete poslat své děti na náš tábor, registrace se Vám víc než vyplatí. V případě první registrace do KP prosím o vyplnění a zaslání registrační karty, kterou naleznete zde: Reg. karta KP.pdf (99,2 kB)       
 
S pozdravem 
 
Honza Bezděkovský
Instagram

.