Infomail členům oddílu v roce 2019

Vážení členové našeho oddílu, milí rodiče a další přiznivci našich aktivit,

už se pomalu blížím do fáze, kdy budu mít hotovou všechnu administrativu s registrací členů našeho oddílu pro rok 2019, a tak Vám můžu konečně zaslat i několik informací.
 
Chtěl Vám všem poděkovat za důvěru, kterou jste nám v letošním roce prokázali. Právě díky Vám jsme i letos mohli potvrdit, že jsme největším oddílem Klubu Pathfinder s počtem neuvěřitelných 125 členů. Vážíme si toho, že jste s námi a pokusíme v rámci naší činnosti nesnižovat laťku.
 
To, že máte vše spojené s registrací v pořádku, si můžete ověřit ve sdílené tabulce ZDE. Ještě několik málo drobností mi od Vás chybí, tak bych Vás chtěl poprosit o kontrolu. Usnadní mi to život :-) Pokud bych od Vás něco neměl, prosím, podívejte se SEM, kde jsou informace o registraci (reg. karta nebo kam poslat členský poplatek). Na konci března tabulku smažu. 
 
Všechny zásadní informace o našem oddílu (včetně registrace nebo informací o táborech - přihlášky pro rok 2019 jsou již otevřené!) se dozvíte na našem oddílovém webu: https://kp-penguins.webnode.cz/. Doporučuji i článek o činnosti oddílu ZDE. V případě zájmu o různé detaily z našeho oddílového života nás můžete odebírat na Facebooku či Instagramu, kde jsme také aktivní.
 
Ještě jednou díky za důvěru, pokusíme se jí nezklamat :-)
 

Jakub Fraj

vedoucí oddílu Penguins
 
Klub Pathfinder z.s.
Londýnská 623/30, 120 00 Praha 2

tel.: +420 734 363 639

fraj@pathfinder.czwww.pathfinder.cz

 

Instagram

.